top of page

Vuokraa unelmahäämekkosi ja säästää

Tervetuloa Elegant Affairsiin - plus-kokoisten morsiamen hääkauppaan! Tarjoamme laajan valikoiman hääpukuja kaikkiin budjetteihin 200 - 2000 euron välillä. Varaa aika kanssamme jo tänään ja anna asiantuntevien stylistidemme auttaa sinua löytämään täydellinen hääpuku erityistä päivääsi varten.

häämekko vuokraus
häämekkoliike 2.jpg

Kun olet löytänyt täydellisen mekkosi ja haluat vuokrata UUDEN mekon, tilaamme sen tehtaalta mitoillasi etukäteen, maksat etukäteen 100% vuokrasta, sitten tilauksesi menee tehtaalle. Etukäteismaksua EI palauteta, jos muutat mieltäsi mekon suhteen, koska tämä on sinulle mittatilaustyönä valmistettu mekko.

Kun mekko on myymälässä, voit tulla katsomaan mitoitusta ja jos vielä tarvitaan räätälöintiä (painoon, laihdutukseen, raskaaksi tulemiseen - mittasi saattavat muuttua!) - silloin sinun täytyy tehdä räätälöinti lisämaksusta meidän kanssamme. asiantuntijoiden kanssa myymälässä tai muun sopivan ammattiräätälin kanssa.

 Voit pitää mekon 3 päivää ja palauttaa meille neljäntenä päivänä. Pyydämme myös jättämään 100 EUR VAKUUDEN, kun otat mekkosi kotiin.

Saat sen takaisin, kun olemme tarkastaneet mekon palautuspäivänä. Mekon tulee olla hyvässä kunnossa, ei vahingoittunut ja voi olla puhdas. Jos kankaaseen on tullut vaurioita, joita on vaikea korjata, mekko on kastunut sateessa tai alushameeseen on tullut paljon likaa tai mutaa, joka ei lähde puhtaaksi tavallisella kemiallisella pesulla, et saa vakuusta takaisin ja me pidämme mekon.

Meillä on suuri valikoima mekkoja mutta KAIKKI mekot EIVÄT ole vuokrattavissa. Mekot jotka valmistettu herkistä kankaista ​​tai mekot pitkällä helmalla tai kimalteilla - ei ole mahdollista vuokrata.

Hääpuvun vuokraaminen ei ole vain edullinen, vaan myös kestävä vaihtoehto. Vuokrapalvelumme tarjoaa valikoiman kauniita mekkoja, jotka sopivat kaikkiin morsiamen tyyleihin ja mieltymyksiin. Vuokraamalla mekon poistat säilytykseen ja ylläpitoon liittyvän stressin sellaisesta mekosta, jota et ehkä käytä enää. Tiimimme on omistautunut tekemään vuokrausprosessista saumattoman, jotta voit keskittyä nauttimaan elämäsi merkittävimmästä päivästä.

 

Varaa aikasi jo tänään tutustuaksesi upeaan vuokramekkokokoelmaamme!

Wedding dress 10_edited.jpg
bottom of page